Geslaagde avond kerstklaverjas!

Bij het Paas-klaverjastoernooi waren Aaf en Ineke nog de winnaars. Zij konden bij deze SinterKerst editie op 1 december jl. echter geen potten breken en moesten met een 12e plaats genoegen nemen. De wisselbeker was dit keer voor het illustere duo Sander en Michel, ook wel bekend als ….. of nee, toch niet.

 

 

 

Sint had nog een Piet langs gestuurd en die zag dat alles weer prima georganiseerd was, dat de sfeer omgekeerd evenredig aan het koude weer was en dat Sander en Michel in de winning mood verkeerden. En dat laatste bleek terecht, want aan het eind van de avond mochten zij – als winnaars – als eerste een keus maken uit het schier onoverzichtelijke prijzenarsenaal.

 

 

 

Zeer onverwachte runners up waren dit keer Emile en Kees terwijl het brons werd meegenomen door de klaverjas-profs Louis en Jan.

 

 

Zie bijgaande foto’s voor het gerechtelijke bewijs. De overige foto’s zijn mislukt maar daar zullen een aantal onder presterende deelnemers niet ongelukkig mee zijn …..