Uitslagen – weekend van 1/2 december

Wat zijn we weer trots! Afgelopen weekend hebben vijf van de zes teams gewonnen!

De zaterdag ging om 12:00 uur van start met onze F1 die een uitwedstrijd moest spelen tegen Badhoevedorp F1. Met een mooie uitslag van 4-12 mochten zij zichzelf de winnaars noemen!

Iets later op de middag mocht de C1 aantreden tegen Top/SolarCompleet C7 in Sporthal De Pijp. Zoals u wellicht al eerder op onze Facebookpagina heeft gelezen, hebben zij de pot net aan binnengesleept met 6-5. Maar winst is winst!

Na de C1 was het Triaz 2 die Thor 2 uit Harmelen moest opwachten. Een ware doelpuntenshow werd het! Over en weer vlogen de ballen door de korf, maar de eindstand was toch wel in het voordeel van S.V. Triaz: 24-19.

Nog spannender was de wedstrijd van Triaz 1 tegen Thor 1. Na bijna de hele wedstrijd achter te hebben gestaan, werden de spelers van ons eerste steeds scherper. Een gelijkspel was de verwachting totdatĀ Brenda De BruijnĀ in de laatste minuten raak schoot vanaf de zijlijn zoals alleen zij dat kan. De punten bleven met 15-14 dus in Amsterdam!

Helaas was Apollo 3 op zondag wel te sterk voor Triaz 3. Met 17-12 moesten zij de punten achterlaten.