Lid worden

Voor alle nieuwe korfballeden bij S.V. Triaz geldt dat je eerst drie keer kosteloos mag meetrainen alvorens je een besluit neemt of je lid wilt worden. De ouders van de nieuwe jeugdleden (tot 18 jaar) moeten hiervoor het 3x-gratis-meetrainen-formulier invullen zodat we er zeker van zijn dat de ouders toestemming hebben gegeven om drie keer gratis mee te trainen.

Wil je een keer meetrainen? Dan is het handig om van te voren contact met ons op te nemen via info@triaz.nl of per telefoon. Stuur per e-mail dan gelijk het 3x-gratis-meetrainen-formulier mee.

Heb je besloten om definitief lid te worden van S.V. Triaz? Dan heten we je alvast van harte welkom! Via het online inschrijfformulier kun je direct je aanmelding starten waarna er contact met je zal worden opgenomen om de aanmelding verder af te ronden.

Op het moment dat je lid wordt van S.V. Triaz ga je automatisch akkoord met onze statuten en ons huishoudelijk reglement. De statuten en het huishoudelijk reglement zijn op te vragen bij de secretaris.