Sponsoring

S.V. Triaz is een gezellige sportvereniging, waarbij mensen met plezier kunnen korfballen op ieders niveau en waarbij volop vrij getennist kan worden. Het is een vereniging waarbij de sport centraal staat zonder dat het sociale/maatschappelijke aspect uit het oog wordt verloren. De vereniging wilt namelijk ook een positieve bijdrage leveren in de wijk Buitenveldert door zich op diverse fronten actief op te stellen.

Een ander belangrijk aspect van de cultuur van S.V. Triaz is het zijn van een zeer hechte vereniging. Het plezier in sport, het supporten van de verschillende teams en de betrokkenheid van een ieder kenmerkt de saamhorigheid en gezelligheid van de club. S.V. Triaz beoogt een vereniging te zijn waar iedereen zich thuis voelt. Dit betekent enerzijds dat je bij de vereniging jezelf kunt zijn en achterover kunt leunen, maar ook dat je je handen uit de mouwen steekt wanneer dat nodig is.

Om onze cultuur en gezelligheid binnen de vereniging op dezelfde voet voort te kunnen blijven zetten, zijn wij continu op zoek naar sponsoren.

Wij bieden verschillende sponsormogelijkheden aan. Met deze samenwerkingen willen wij samen met u groeien als vereniging. Voor meer informatie over onze sponsorpakketten, klik hier.

Voor vragen over het sponsoren van onze club kunt u terecht bij de sponsorcommissie via sponsoring@triaz.nl.