Uitslagen – weekend van 9/10 december

Ook afgelopen weekend zijn er weer mooie uitslagen neergezet!
 
De eer van de hoogste uitslag aan de kant van Triaz gaat naar onze F1. Zij hebben maar liefst 20 doelpunten gemaakt, terwijl de tegenstander Oranje-Nassau F1 er maar 4 kon maken. Dus super aanvallend EN verdedigend werk geleverd!
 
Na de F1 ging onze C1 aan de slag in Sporthal De Pijp. De uitslag van die wedstrijd was echter niet meer dan 4 in totaal. Zij hebben verloren van KVA C2 met 1-3. Maaar kop op en volgende keer er weer samen tegenaan!
 
De enige uitwedstrijd op zaterdag werd gespeeld door ons combi-team DKV Victoria/Triaz A2 in Amersfoort. Daar was de uitslag gelukkig weer in het voordeel van Triaz! Met een mooie eindstand van 5-11 moest MIA A4 het afzien tegen onze A2.
 
En toen kwam de kraker van de dag.. Triaz 2 moest het opnemen tegen de koploper KIOS 2 uit Nieuw-Vennep. Na een aantal weggegooide punten in eerdere wedstrijden moest deze wedstrijd gewonnen worden om de weg naar het kampioenschap voort te kunnen zetten. En hoe hebben zij dat gedaan! Het was een spannende wedstrijd die gelijk opging tot het laatste kwartier. Op dat moment inmiddels op 4 punten achterstand, maar niet voor lang! Slim spel leidde tot een gelijkspel in de laatste minuten waarna Super Tim de winnende goal maakte in de laatste 20 seconden. En daar ging ons tweede, juichend van het veld toen het fluitsignaal bij 16-15 klonk!
 
Vol goede moed begon hierna het eerste aan de wedstrijd tegen KIOS 1. Maar zo spannend als het was bij het tweede, was dit helaas niet bij het eerste. Zij moesten de punten inleveren bij een eindstand van 12-30.
 
Op zondag ging het derde naar de andere kant van Amsterdam voor de wedstrijd tegen Swift 5 en de spanning was weer terug! Beide ploegen werkten hard maar konden net niet zorgen voor een voorsprong op de ander. Een gelijkspel van 15-15 was de uitslag.