Uitslagen – weekend van 28/29 april

Afgelopen zaterdag stonden er maar twee wedstrijden op de planning. Onze selectie tegen de selectie van De Vinken uit Vinkeveen.

De eerste wedstrijd werd gespeeld door Triaz 2 op het thuisveld van de Vinken. Het was een spannende wedstrijd waarbij onze ploeg merendeel van de wedstrijd achter of gelijk heeft gestaan. Maar toch trok Triaz 2 aan het kortste eind! Met een stand van 13-14 werden er twee punten meegenomen naar Amsterdam!

De tweede wedstrijd was uiteraard aan Triaz 1 om te spelen. Dit was een lastige pot en dat is helaas ook te zien aan de uitslag: 21-12. Maar hoofd omhoog en de volgende wedstrijd weer met 100% inzet er tegenaan!

Voor beide ploegen staan er namelijk nog een aantal belangrijke wedstrijden op het programma. Waar Triaz 2 speelt voor het kampioenschap, speelt Triaz 1 voor degradatie. Uw steun en support tijdens de laatste veldwedstrijden is dan ook hard nodig om beide ploegen naar de overwinningen toe te juichen. Bekijk dus alvast je agenda op welke zaterdag je erbij kunt zijn en dan zien we je daar!