Het Grote Jubileumfeest – 16 juni 2018

Op 10 februari 2018 bestond de vereniging 100 jaar en dat moet gevierd worden!

Na een geslaagde borrel op zaterdag 10 februari zetten we de viering graag voort op zaterdag 16 juni 2018 door middel van het Grote Jubileumfeest!

Op het Grote Jubileumfeest zijn alle oud-leden welkom om met ons te vieren dat de vereniging maar liefst 100 jaar bestaat. Alle (oud-)leden van SV Triaz, BFC, SVK-Groen Wit en LUTO zijn welkom. Vanaf 20:30 uur kan men in het clubhuis terecht voor een drankje, hapje en ook zeker een dansje. Want voor swingende muziek wordt gezorgd!

Binnenkort zal je als (oud-)lid van een van de genoemde verenigingen een uitnodiging per e-mail ontvangen. Maar let op! Niet van iedereen is een e-mailadres bij ons bekend. Mocht je daarom eind mei nog geen uitnodiging hebben ontvangen, geef dan je e-mailadres via de evenementpagina op Facebook aan ons door en dan sturen wij de uitnodiging na.

Opgeven voor het Grote Jubileumfeest kan door per e-mail te reageren op de uitnodiging.

Hopelijk zien we velen van jullie daar!