Speelsters DKV Victoria / Triaz A2 winnen de tweede editie van “oudjes tegen de jonkies”

Na een succesvolle eerste editie daagden de speelsters van DKV Victoria / Triaz A2 op de laatste training van het jaar opnieuw hun ouders uit voor een wedstrijdje korfbal, de oudjes tegen de jonkies. Vorig jaar wisten de oudjes met veel ervaring en routine de wedstrijd te winnen. Dit jaar zijn de meiden van DKV Victoria / Triaz A2 op zoek naar revanche. Onder bezielende leiding van Koen en Jesse ging en spannende wedstrijd van start. Uiteindelijk waren dit jaar de “jonkies”, een team met veel talent en onbevangen speelsters, te sterk voor de “oudjes”. DKV Victoria / Triaz A2 wist de wedstrijd met 6-4 te winnen. Een alles beslissende wedstrijd zal moeten volgen aan het einde van het veldseizoen om te bepalen wie er vandoor gaat met de titel en eeuwige roem!