Veel overwinningen voor Triaz in het laatste speelweekend van 2017!

In het laatste korfbalweekend van 2017 werden er nog heel veel punten binnengehaald door sv Triaz!

Zo won Triaz F1 met grote cijfers (6-15) in een Amsterdamse derby van Sporting West F1.

Ook Triaz C1 wist met dubbele cijfers te winnen van de tegenstander. Het werd 2-4 in een spannend wedstrijd tegen Velocitas C3.

Voor de meiden van DKV Victoria / Triaz A2 stond een zware wedstrijd te wachten tegen de nog ongeslagen koploper SGV A1. Helaas is het niet gelukt om hier verandering in te brengen en met 9-13 bleek SGV toch net te sterk voor DKV Victoria / Triaz A2.

Triaz 3 had een hele kluif aan de hekkensluiter van de poule, HBC 3. Triaz 3 wist met een nipte overwinning (10-9) de punten in eigen huis te houden.

Triaz 1 en 2 reisden af naar Gouda. Het tweede beet het spits af en kwam eenvoudig op een 3-12 voorsprong in de eerste helft. Na rust stopte de doelpuntenmachine maar de overwinning kwam gelukkig nooit echt in gevaar. Met een 10-17 overwinning was nu van het uitsyndroom (nog geen enkele uit wedstrijd in de zaal wist Triaz 2 te winnen) geen sprake.

Het eerste maakte zich op voor een belangrijke wedstrijd tegen Gemini 1. Beide teams hadden dit zaalseizoen twee wedstrijden gewonnen en deelden samen een plek op de ranglijst. Triaz 1 bleek echter te sterk voor Gemini 1 en haalt met een 10-12 overwinning hele belangrijke punten binnen voor deze zaalcompetitie. Hiermee klimt het eerste naar een mooie vierde plek in deze poule.