Wedstrijdprogramma – zaterdag 6 oktober 2018

Aanstaande zaterdag belooft een mooie dag te worden! Niet alleen vanwege het weer, maar ook vanwege de leuke thuiswedstrijden die gepland staan! ?

De F1 geeft het startschot door zaterdag om 09:00 uur hun kampioenswedstrijd tegen Aurora F1 te spelen. Onze F’jes staan nu op de eerste plek maar Aurora zit hen vanaf de 2e plek op de hielen. Aanmoediging van onze kleine supersterren is dan ook meer dan welkom! ?

De wedstrijd daarna wordt om 10:00 uur door de E1 gespeeld tegen de mede-Amsterdamse ploeg Blauw-wit E1. Onze E1 is officieel al niet meer in te halen door de andere ploegen, maar deze kampioenen ontvangen graag nog jouw support vanaf de zijlijn! ?

En dan is deze mooie dag nog niet voorbij, want om 11:00 uur speelt de C1 nog een leuke wedstrijd tegen Badhoevedorp C1.

Kortom, wees erbij aanstaande zaterdag!