Hemelvaarttoernooi – 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 kan iedereen weer gezellig meedoen met een sportief potje korfbal tijdens het Hemelvaarttoernooi. Je kan je als team opgeven, maar ook als speler of speelster. In dat geval zal je worden ingedeeld in een team.

Het toernooi vindt plaats op het veld van korfbalvereniging Oranje-Nassau te Amstelveen. De exacte verzameltijd is nog niet bekend, maar zal vroeg in de ochtend zijn. De dag duurt voort totdat de laatste wedstrijden zijn gespeeld en de prijzen wellicht door onze teams in ontvangst zijn genomen!

Na afloop van de wedstrijden wordt er ieder jaar weer een warme hap door Oranje-Nassau geserveerd. Tegen een kleine vergoeding kan je daarvan genieten.

Wil je meedoen met het Hemelvaarttoernooi? Vergeet je dan niet op te geven! Opgeven kan bij de feestcommissie: Liora, Simone, Brenda, Rose en Denise. Houd ook vooral de evenementenpagina op Facebook in de gaten voor de verdere details: https://www.facebook.com/events/998811673619672/.

Hopelijk tot dan!