Uitslagen – weekend van 24/25 februari

Zaterdag 24 februari was een spannende dag voor de selectie. Triaz 1 was bij winst zeker van handhaving in de 3e klasse en Triaz 2 was bij winst nog maar één wedstrijd verwijderd van het kampioenschap. Maar helaas mocht het voor beide ploegen niet gebeuren.
 
Ondanks een gezellig busrit naar Nieuw-Vennep waren zowel ons eerste als ons tweede niet opgewassen tegen KV Kios 1 en 2. Triaz 1 sloot de eerste helft goed aan, maar moest het in tweede helft laten gaan. De eindstand was 27-14.
 
Bij de spelers van Triaz 2 was de wil groot om het onverwachte kampioenschap binnen te slepen, maar de doelpunten bleven veel te lang op zich wachten. De eindstand was dan ook alsof we alvast met de veldcompetitie waren begonnen: 11-8.
 
Ook Triaz 3 was op zondag niet in staat te winnen van Oosterkwartier 2. Met een stand van 13-22 moesten zij de thuishal verlaten.
 
Maar het lichtpuntje van afgelopen weekend was onze C1! Zij hebben met 3-5 gewonnen van Madjoe C3. Goed gedaan!