Uitslagen – weekend van 27/28 januari

Wat een mooie uitslagen afgelopen weekend! Alle teams hebben gewonnen!
 
Laten we maar van start gaan met de wedstrijd die er duidelijk uitsprong. De F1 moest tegen AW.DTV F1 spelen en heeft met 30-0 gewonnen! Niet te geloven! Ik denk niet dat een van onze andere teams dat ooit eerder heeft gepresteerd. Daarnaast blijven zij hiermee in de race voor het kampioenschap. Heel goed gedaan!
 
Een andere mooie en overduidelijke overwinning was die van de C1. De tegenstander Sporting-West C2 kon onze C1 niet bijbenen. Een mooie uitslag van 10-3 was het resultaat.
 
De meest belangrijke punten werden afgelopen weekend door Triaz 1 behaald. Zij spelen nog steeds voor handhaving waardoor iedere winstpartij belangrijk is. Afgelopen zaterdag moesten zij tegen NIO 1 spelen, de ploeg die hen met 1 punt verschil op de hielen zat. Maar Triaz 1 heeft zaterdag mooi en beter spel laten zien dan NIO 1 waardoor zij de punten verdiend thuis konden houden en een belangrijk gat van 3 punten hebben geslagen. De uitslag was 17-13.
 
Ook Triaz 2 was te sterk voor NIO 2. Ondanks een 2-0 achterstand binnen 5 minuten had Triaz 2 duidelijk overwicht op NIO 2. Een bijpassende uitslag van 20-15 was dan ook het gevolg. De tweede plaats in de poule is hiermee nog meer verstevigd.
 
Met al deze winstpartijen op zaterdag kon ons derde natuurlijk niet achterblijven op zondag! Zij hebben laten zien wat ze in hun mars hebben en de punten vanuit Wormer meegenomen naar Amsterdam: uitslag 9-12.
 
Nu alweer op naar morgen! Er staan weer leuke wedstrijden op het programma, dus kom vooral kijken!