Goed begin van 2018 voor teams van S.V. Triaz!

Het eerste weekend van het nieuwe jaar was een mooi speelweekend voor alle teams van Triaz. Er stonden namelijk spannende wedstrijden op het programma en een groot deel van die wedstrijden werd gespeeld in eigen hal!

In sporthal de Pijp nam Triaz F1 het op tegen TOP/SolarCompleet F2. Hoewel op papier beide teams erg aan elkaar gewaagd waren, de nummer 2 en 3 van de poule, werd de wedstrijd niet echt spannend. Wel kon er genoten worden van spectaculaire en vooral veel goals, heel veel goals. Triaz F1 won met 25-11 van TOP/SolarCompleet F2. Gefeliciteerd!

Ook Triaz C1 nam het op tegen een grote concurrent. Ze hadden slechts een punt voorsprong op Madjoe C3. De teams bleven lang dicht bij elkaar en vooral verdedigend waren beide teams erg goed. Uiteindelijk wist Triaz C1, met 6-2, te winnen van Madjoe C3!

De meiden van DKV Victoria/Triaz A2 speelden een belangrijke wedstrijd tegen DWS A1. Deze teams deelden een derde plek in de poule. Met een welverdiende overwinning, 4-9, bemachtigde DKV Victoria/Triaz A2 een tweede plaats in de competitie.

Triaz 3 stond een zware wedstrijd te wachten tegen Oosterkwartier 2. Deze gedeelde nummer 1 van de poule bleek deze wedstrijd net wat te sterk voor Triaz 3 en de punten bleven helaas achter in Haarlem. Het werd 13-9.

Triaz 2 is ook nog steeds in de race voor het kampioenschap maar kan zich geen verliespunten meer permitteren. Triaz 2 zal er dan ook alles aan moeten doen om de punten in eigen huis te houden. Ze namen het op tegen Madjoe 2, de nummer drie van de poule. Op het veld wist Madjoe 2 nog te winnen van Triaz 2, maar deze wedstrijd bleven de punten, door een 19-14 overwinning, in Amsterdam.

Tot slot nam Triaz 1 het op tegen Madjoe 1. Een zware wedstrijd voor het vlaggenschip van Triaz. Madjoe bleek een maatje te groot voor eerste. Door een 15-25 overwinning nam Madjoe 1 de punten mee naar huis.