Voorbeschouwing speelronde 7

Aankomend weekend wordt de zaalcompetitie weer hervat. In het eerste weekend van 2018 zijn er gelijk ontzettend veel spannende wedstrijden te zien. Een groot deel van de teams spelen ook nog eens in onze thuishal, sporthal de Pijp! Ben jij erbij?

Triaz F1 bijt het spits af. Dit team staat zelf op een mooie tweede plek en blijft in de race voor het kampioenschap al ze zaterdag weten te winnen van de nummer drie van de competitie; TOP/SolarCompleet F2.

Triaz C1 neemt het op tegen de nummer vier van de competitie Madjoe C3. Zelf hebben ze een puntje voorsprong en staan daardoor op een mooie derde plek, weten ze dit te behouden?

De meiden van DKV Victoria/Triaz A2 nemen het op tegen DWS A1, samen delen zij de derde plaats in hun poule. DKV Victoria/Triaz A2 staat er echter op doelsaldo iets beter voor dan hun concurrent. Dit zal dus zeker een spannende pot worden!

Op zondag speelt Triaz 3 tegen de koploper uit de poule, Oosterkwartier 2. Daar is nog niks mee gezegd, want in deze knotsgekke competitie kan alles. Kan Triaz 3 aanstaande zondag een plek in de top drie bemachtigen?

Triaz 2 is ook nog steeds in de race voor het kampioenschap maar kan zich geen verliespunten meer permitteren. Triaz 2 zal er dan ook alles aan moeten doen om de punten in eigen huis te houden. Ze nemen het namelijk op tegen Madjoe 2, de nummer drie van de poule.

Ook Triaz 1 neemt het op tegen Madjoe. Triaz 1 sloot zich voor de kerstvakantie aan bij de middenmoot door een belangrijke overwinning in Gouda. Triaz 1 staat hierdoor op een vierde plek in de derde klasse. Kunnen ze stunten tegen de nummer twee van de competitie?

Wedstrijdprogramma
Zaterdag 6 januari
15:10 Triaz 1 – Madjoe 1 (in Sportcentrum de Pijp)
13:55 Triaz 2 – Madjoe 2 (in Sportcentrum de Pijp)
15:05 DWS A1 – DKV Victoria/Triaz A2
12:50 Triaz C1 – Madjoe C3 (in Sportcentrum de Pijp)
11:45 Triaz F1 – TOP/ SolarCompleet F2 (in Sportcentrum de Pijp)

Zondag 7 januari
14:05 Oosterkwartier 2 – Triaz 3