Uitslagen – weekend van 18/19 november

Afgelopen weekend zijn er helaas meer wedstrijden verloren dan gewonnen. Om met het goede nieuws te eindigen, zijn hier eerst de uitslagen waarbij wij aan het kortste eind hebben getrokken.

Laten we beginnen met onze kleintjes. De F1 heeft afgelopen zaterdag nipt verloren van EKVA F1. De eindstand was 9-10. Onze superjongens en supermeisjes konden helaas net niet genoeg doelpunten maken om de wedstrijd te winnen. Volgende keer vast wel weer!

Bij Triaz 1 en 3 vielen er ook te weinig doelpunten om te winnen. Ons eerste begon scherp en bleef Luno 1 lang op de hielen zitten, maar het was uiteindelijk niet genoeg om de leiding van ze over te nemen. Met 13-18 moesten ze de punten aan Luno geven.

Het derde moest op zondag spelen tegen BEP 5. Een tegenstander die zij vaker tegengekomen in de competitie. Op het veld hebben zij hen met dubbele punten ingemaakt, maar nu in de zaal was dat helaas een ander verhaal. De eindstand was 11-9 voor Bep 5.

En dan het goede nieuws!

Afgelopen zaterdag heeft Triaz 2 goed afgekeken van onze A2. De A2 speelde voor het tweede en gaven het goede voorbeeld door met 10-6 te winnen van Tweemaal Zes A2.

Triaz 2 had een hoop goed te maken na de blamage van vorige week en zij hebben gelukkig afgelopen weekend weer laten zien wat ze kunnen. Met 19-9 waren zij te sterk voor Luno 2.

Op naar volgende week!