Uitslagen – weekend van 30 okt/1 sept 2017

Na alle ups moest er ook een down komen.. De selectie heeft het er dit weekend helaas niet zo best vanaf gebracht. Triaz 1 heeft afgelopen zaterdag de punten moeten inleveren bij Madjoe 1. Met een ruime overwinning door Madjoe waren zij niet tegen hen opgewassen.

Triaz Amsterdam 2 heeft het dit keer ook niet waar kunnen maken. Met een teleurstellende uitslag van 10-11 hebben zij hun eerste wedstrijd verloren. De klap kwam hard aan, maar geeft extra motivatie om de volgende keer Madjoe 2 wel weg te spelen. 

Onze jeugd heeft het natuurlijk wel weer geweldig gedaan afgelopen weekend! De C1 heeft hun eerste overwinning binnen gesleept door met 1-4 te winnen van KZ/Hiltex C4.

De F1 heeft uiteraard weer alle teams overtroffen door maar liefst 18 doelpunten te maken tegen EKVA F1. Dat was weer genoeg om de lijn naar het kampioenschap door te zetten!