Wij zoeken jou

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) korfbalclub in Amsterdam? Dan ben je bij Triaz aan het juiste adres. We zijn een kleine maar gezellige en betrokken club. Nieuwe leden, met of zonder ervaring, zijn bij Triaz altijd welkom en worden met open armen ontvangen. Naast alle trainingen en wedstrijden is er ook ruimte voor gezelligheid. Onze feestcommissie organiseert leuke activiteiten voor jong en oud.

Tijdens de coronacrisis wijken de trainingstijden af van de normale tijden en worden er geen competitiewedstrijden gespeeld. Dat mag de pret niet drukken want wij zorgen er op een veilige manier voor dat er in deze tijd getraind kan worden. Elke zaterdagochtend trainen onze jeugdteams (leeftijd 4 t/m 18 jaar) en selectie van 11:00 tot 12:30. Dit gebeurt natuurlijk op gepaste afstand en volgens de gestelde maatregelen van het RIVM. 

Ben jij nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust een keer meetrainen.