Het mag weer! Train je mee?

Na een lange tijd stil te hebben gezeten, zijn wij heel blij dat de jeugd weer mag trainen. Wij zullen ons houden aan de maatregelen die gesteld zijn door het RIVM. Daarom verzoeken wij ouders om de kinderen tot aan het hek te brengen en buiten de hekken te wachten tot de training klaar is. Ook vragen wij de kinderen om ieder een eigen bidon mee te nemen, het clubhuis blijft de gehele training gesloten. Alle materialen zijn gedesinfecteerd en bij binnenkomst vragen wij ook de handen te desinfecteren. Met deze maatregelen zorgen wij er samen voor dat de training zo veilig mogelijk kan verlopen.

Elke zaterdag van 10.00 tot 11.30 worden trainingen gegeven voor de jeugd van 4 tot 18 jaar. Alle vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes zijn welkom! Ook als je nog geen lid bent van Triaz, ben je van harte welkom om met ons mee te doen. Zien we jou aanstaande zaterdag ook? Tot dan!