Triaz verder met nieuwe tennisschool

Met ingang van seizoen 2019-2020 hebben Slimtennis en S.V. Triaz – in goed overleg – de samenwerking beëindigd. S.V. Triaz gaat nu verder met de tennisschool van William Higgins.

William verhuisde naar Nederland in augustus 2019. Hij runt Higgins Tennis, Inc.; een van de grootste tennislesprogramma’s in de San Francisco Bay Area. Hij komt oorspronkelijk uit Austin, Texas, waar hij een top-level speler op Open niveau in de staat was. Na zijn afstuderen aan de Universiteit van Texas (met een Engelse graad) speelde hij op een ATP-tournee. Hij beheerde de grootste junior tennisfaciliteit ter wereld, het Barnes Junior Tennis Center in San Diego, en was hoofd opleiding bij de Harbor Bay Club in Alameda. Nadat hij in 2000 naar Californië was verhuisd, ontving hij de “Rookie Teaching Pro of the Year” van de Northern Tennis Professional Tennis Association. In 2002 coachte hij Billie Jean King’s World Team Tennis Junior National Team naar een Nationaal Kampioenschap in San Diego.

William heeft gewerkt met National Adult & Junior gerangschikte spelers en teams. Hij spreekt Engels, Spaans, een beetje Duits en Frans en leert Nederlands! Hij geeft groeps- en privétennislessen. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Higgins Tennis: www.higginstennis.nl.