Tennisles bij Triaz

slimtennisTennisles bij Triaz? Ja, natuurlijk!

Triaz is daarvoor een samenwerking aangegaan met Slimtennis. Slimtennis is gespecialiseerd in het behalen van optimaal spelplezier voor spelers op ieder niveau. Bent u prof of weet u niet waarom dat net daar hangt? Voor Slimtennis maakt dat geen verschil.

Natuurlijk heeft Slimtennis haar eigen website:www.slimtennis.nl

In principe wordt er bij Triaz alleen tennisles gegeven aan tennisleden van sv Triaz. Slimtennis organiseert ook clinics en workshops en tennistrips naar bv Kroatië. Slimtennis staat onder leiding van Ajdin Kolonic.

Triaz biedt de mogelijkheid om op haar terrein tennisles te volgen maar is uitdrukkelijk geen partij tussen de tennisleden en de tennisschool.

Wilt u meer informatie over de tennislessen dan kunt u zich richten tot Slimtennis.

 

Ajdin  

 

Ajdin Kolonic is een KNLTB gecertificeerde Tennisleraar A en de oprichter van Slim Tennis. Hij is een actieve categorie 3-speler. Zijn doel is tennissers te helpen hun mentale spel te versterken, met als doel meer spelplezier en vaker winnen. Ajdin vervult de rol van manager en mental coach bij SlimTennis-Triaz.

StefanVergeer Triaz foto  

 

Stefan is geboren en getogen in Amsterdam. Hij tennist al sinds zijn zesde en is een actieve categorie 3 speler en voormalig top-200 speler. Stefan studeert medicijnen, reist veel, en geeft ook vaak tennisles. Hij heeft in Amerika college tennis gespeeld en ook daar tennisles gegeven. Sterker nog, hij heeft ook tennisles in Australië en Canada achter de rug. Waar hij ook naartoe reist, tennis gaat mee.

Foto Jaïr  

Jaïr heeft inmiddels al 10 jaar ervaring met tennisles geven door heel Amsterdam.
Hij is in het bezit van een KNLTB A licensie. Daarnaast is hij afgestudeerd in veranderkunde en hij past deze kennis ook toe op de baan. Zelf speelt hij op niveau 3. Hij werkt graag in realistische spelsituaties en is gefocust op het verbeteren van ieder zijn spel. Grappig detail is dat Jaïr is geboren en getogen in het grijze appartement achter het clubhuis van Triaz. Hij ziet jullie graag op de baan!

Victor1  

Victor komt uit Roemenië en is al 14 jaar professioneel bezig met tennis. Naast het tennis spelen heeft hij een grote passie voor lesgeven. Hij heeft met mensen van alle leeftijden en op allerlei niveaus gewerkt in Roemenië, Duitsland en het Midden Oosten. Hij is 3 jaar geleden verhuisd naar Nederland. Heeft een bachelor opleiding Psychologie in Groningen afgerond en is nu met een master vervolg in Amsterdam bezig.

jan willem   Jan-Willem is geboren en getogen in Amsterdam en tennist al sinds hij 6 is. Hij is net terug uit Chicago, waar hij voor 4 jaar heeft gestudeerd en NCAA Division 1 College tennis heeft gespeeld voor DePaul University. In Nederland is Jan-Willem een categorie 2 speler en in het verleden is hij twee keer derde geworden bij het jeugd NK tennis. Momenteel is hij bezig aan een Master opleiding Business Analytics aan de VU.