Parkeerkosten sportlocaties

parkeermeter

De teams van Triaz spelen op zaterdag hun competitie wedstrijden. Dit heeft als gevolg dat er voor iedereen het betaald parkeren geldt. Omdat wij graag de supporters zien blijven komen bij de wedstrijden van de Triaz teams, maar ook om de kosten voor onze gasten zoveel mogelijk te beperken treffen jullie hieronder de kosten van het parkeren op diverse plekken aan:

 

 

 

 

 

 

 

Sporthallen Zuid:

Rood:       Betaald parkeren van 9 uur tot 21 uur van maandag tot en met zaterdag. De kosten bedragen € 3,00 per uur
Groen:   Deze parkeerplekken bevinden zich achter de slagbomenDe tarieven vindt u hier. U betaalt van 9 uur tot 19.00 uur van maandag tot en met zaterdag.
Blauw:   Het Frans Otten Stadion bevindt zich op 5 minuten lopen van Sporthallen Zuid. U kunt u auto daar parkeren voor € 5,- per keer. Tot 21.00 uur kunt u binnen bij het Frans Otten Stadion een parkeermunt halen om te kunnen uitrijden. Uitrijden is mogelijk tot middennacht.
    parkeren sp zuid

 

 

Sporthallen De Pijp:

 

In de buurt van deze sporthal geldt betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag, van 09:00 uur tot 24:00 uur. Het tarief is €3 per uur.

 

Sporthal ROCvA (bij de RAI):

 

Hier geldt betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag, van 09:00 uur tot 21:00 uur. Het tarief is €2,40 per uur.

 

Sportpark Van Heenvlietlaan:

Bij het Triaz terrein geldt betaald parkeren van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 uur tot 19:00 uur. Met wedstrijden in het weekend heeft u hier dus geen last van. Het tarief is €1,40 per uur.

 


 

Dit overzicht is samengesteld op 4 november 2013. Ondanks de zorgvuldigheid kan dit artikel afwijken van de werkelijkheid. U dient de situatie ter plekke zelf te beoordelen.

lid worden2