Disclaimer

sv Triaz besteedt de grootste zorg aan de inhoud van deze website en kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten en/of schade die uit het gebruik van deze website, direct of indirect, zou kunnen voortvloeien.

De website bestaat deel uit interactieve bijdragen van verschillende auteurs. Hoewel de vereniging eigenaar is van de website aanvaardt zij geen aansprakelijkheid voor meningen geuit door de individuele auteurs. De vereniging acht zich tevens niet aansprakelijk voor uitingen in een eventueel Gastenboek. De vereniging wijst er uitdrukkelijk op dat gebruikte afbeeldingen en ander gebruikt materiaal in de interactieve bijdragen vrij van auteursrechten dienen te zijn.

Bepaalde verwijzingen op deze website leiden naar informatiebronnen van derden waarover de vereniging geen zeggenschap heeft. De vereniging aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van gelinkte websites (waaronder ook begrepen de zogenaamde social media en YouTube).

Copyright

Niets op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van sv Triaz worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, (foto)kopie of publicatie op welke wijze dan ook. 

lid worden2