Uitslagen – weekend van 14/15 oktober

Afgelopen weekend mocht er in het zonnetje gespeeld worden. Over het weer kon dus niet geklaagd worden en over de uitslagen van de selectie ook zeker niet!

Triaz 1 heeft zaterdag zijn opperste best gedaan om de nodige punten binnen te halen en deze missie hebben zij vol overtuiging volbracht! Met 14-11 hebben zij Dubbel Zes 1 aan de kant gezet. Toppers!

Ook Triaz 2 is niet achtergebleven. De wil om bovenaan te blijven staan was groot en dat resulteerde in een mooie uitslag van 13-8.

De andere wedstrijden van afgelopen zaterdag konden zich helaas niet voegen in dit rijtje van de winst. DKV Victoria/Triaz A2 heeft dezelfde uitslag als Triaz 1 neergezet: 14-11. Alleen was het een uitwedstrijd. De punten bleven dus helaas in Zaandam bij ZKC’31 A4.

Ook onze kleine supersterren konden het dit keer helaas niet waarmaken tegen EKVA F1. Wel was het weer een mooie hoge score van 18-15 dus dat belooft wat voor het zaalseizoen!

Gelukkig pakte Triaz 3 op zondag de draad weer op. Stormvogels 2 was niet opgewassen tegen ons derde en met 10-13 gingen de punten meer naar Amsterdam.